Acasă ACTUALITATE Bazin de înot la Moinești

Bazin de înot la Moinești

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Proiectul bazinului de înot din Moinești a obținut finanțare din partea CNI. Proiectul Bazinului de înot didactic  a intrat în linie dreaptă către proiectare și execuție, după ce Compania Națională de Investiții (CNI) a scos la licitație proiectarea și executarea lucrărilor. Practic, proiectul a obținut finanțarea și a intră în faza realizării lui efective.

Așa cum ne-am obișnuit, toate proiectele inițiate de administrația moineșteană sunt continuate și atent monitorizate pentru ca ele să devină infrastructuri concrete, pentru uzul comunității. Este și cazul vechiului ștrand, pentru care a fost inițiat un proiect amplu de reabilitare și transformare a acestuia în bazin de înot didactic și care a fost depus, spre finanțare, de foarte multă vreme, la Compania Națională de Investiții. Vestea bună este că zilele acestea, a fost demarată procedura de licitatie pentru proiectarea si executarea acestui obiectiv, prin publicarea în sistemul centralizat de achiziții publice (SICAP) a anunțului”, a declarat primarul municipiului Moinești, Valentin Vieru.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 18.01.2021, după care urmează etapa de evaluare. Valoarea estimată a proiectului este de 8.921.231 lei.