Acasă Actualitate Întrebări în cazul sechestrării de persoane de la Onești

Întrebări în cazul sechestrării de persoane de la Onești

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Știrile județului Bacău
Furia agresorului face ca la scurt timp cele doua victime sa nu mai poata fi salvate. În schimb acesta este salvat după ce ajunge la spitalul din Onesti, unde, cu mult efort, medicii onesteni reusesc sa-l stabilizeze.

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

La aceasta ora agresorul a fost transferat la un spital noncovid, în timp ce familiile indurerate se pregatesc sa-i inmormanteze pe cei dragi.

Sotia agresorului este anchetata in eventuala descoperire a unei complicitati.

PS

Întrebări care caută răspuns:
1. ROLUL SOTIEI AGRESORULUI DACA EXISTA?
2. DACA S-A OBSERVAT ROLUL SOTIEI AGRESORULUI IN INFORMAREA ACESTUIA IN TOT TIMPUL EVENIMENTULUI, DE CE NU S-A ”MULAT” ABORDAREA NEGOCIERII PE ACEASTA SITUATIE?
3. ROLUL VECINILOR?
4. CINE A LEGAT OSTATICII?
5. AU EXISTAT COLABORATORI? CATI? CINE? CE ROL AU AVUT?
6. CINE SI CUM A EVALUAT RISCUL EVENIMENTULUI?
7. CE INSTITUTII AR FI TREBUIT SA PREIA CONTROLUL? IN CAT TIMP AR FI TREBUIT SA FIE CONSTITUIT PROTOCOLUL?
8. CARE ESTE CADRUL LEGAL AL INTERVENTIEI IN ASEMENEA SITUATII?
9. CINE TREBUIE SA RASPUNDA, CA INSTITUTIE, DE ESECUL OPERATIUNII?
10. DACA EXISTA UN ISTORIC AL AGRESORULUI CA FOST CONDAMNAT PENAL, DE CE NU A EXISTAT UN ”TRIGGER” SUPLIMENTAR IN TIPUL ACTIUNII FORȚELOR DE ORDINE?
11. DACA EXISTAU INFORMATII DESPRE CARACTERUL STRATEGIC AL MATERIALELOR SUSTRASE DE CATRE SOTIA AGRESORULUI, DE CE NU AU FOST DISEMINATE INFORMATII DINTR-UN DOSAR INTOCMIT DE CATRE SERVICIILE SECRETE CU PRIVIRE LA ACEST ASPECT?
12. ASEMENEA INFORMATII AR FI AJUTAT IN ABORDAREA NEGOCIERII?
13. SOTIA SI FIICA AGRESORULUI AU ”INCURAJAT MOTIVATIA” SOTULUI/TATALUI IN SECHESTRAREA/TORTURAREA/UCIDEREA OSTATICILOR, DE CE NU S-A SCHIMBAT ABORDAREA NEGOCIATORULUI SI A INSTITUTIILOR DE INTERVENTIE?
14. DE CE NU S-A PUTUT ASIGURA TRANSFERUL BANILOR CERUTI CA RECOMPENSA INTR-UN CONT DIN GERMANIA, IN CONDITIILE EXISTENTEI UNUI CONTROL BANCAR ASIGURAT DE UN ACORD INTERNATIONAL IN ACEASTA PRIVINTA?
15. DE CE NU SUNT UTILATE TOATE UNITATILE DE INTERVENTIE RAPIDA CU TOT ECHIPAMENTUL DE URGENTA NECESAR, MACAR LA NIVEL JUDETEAN?
16. DE CE INSTITUTIILE DE SIGURANTA STATULUI (NU MAI VORBIM DE ASIGURARILE GARANTATE DE CONSTITUTIE) NU ”SCOT LA SUPRAFAȚĂ” INFORMATIILE NECESARE IN ASEMENEA CAZURI, FARA RESPECTAREA PROTOCOALELOR, PENTRU REZOLVAREA CAZURILOR DE ACEST GEN, TINAND CONT DE CARACTERUL SPECIAL AL ACESTOR CAZURI?
17. DE CE LEGISLATIA ROMANA INGRADESTE EXCESIV MODALITATEA SI GRADUL INTERVENTIEI ASUPRA ORICARUI TIP DE INFRACTOR/INFRACTIUNE, MAI ALES IN CAZUL AUTORITATILOR ABILITATE?
18. CINE A ”GIRAT” FURTURILE AFLATE IN GESTIUNEA SOTIEI AGRESORULUI?

19. DACA AGRESORULUI I S-AR FI RASPUNS POZITIV LA TOATE SOLICITARILE, DEZNODAMANTUL AR FI FOST ALTUL?