Prima pagină Cumpara PUBLICITATE

Cumpara PUBLICITATE


Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$post_type in /home/httpacumtv/public_html/wp-content/plugins/td-composer/includes/shortcodes/vc_row.php on line 366

RECLAMA ESTE SUFLETUL COMERȚULUI

Regula de bază a oricărei afaceri, mari sau mici, este promovarea. Aceasta se învață la toate cursurile de economie sau antreprenoriat. Promovarea începe de la alegerea spațiului, ”vadul”, continuă cu amenajarea acestuia, ”aspectul” și continuă cu atragerea clienților, ”reclama”.

Oricare ar fi suportul ales (flyer, afiș, banner, advertorial, clip audio, clip video, samd), reclama informează și atrage clienții către afacerea voastră.

Reclama modernă, cu toate că nu o exclude pe cea clasică, este axată în principal pe radio, tv și online. Statistic s-a constatat că imaginile ”vând” mai bine decât cuvintele, iar atenția este atrasă și menținută mai bine de imaginile în mișcare, respectiv clipurile video.

Experiența noastră de peste 10 ani în advertising a dus la crearea unui portofoliu bogat de clienți mulțumiți și ne-a orientat către alegerea unei oferte moderne, din care vă puteți alege ceea ce vi se potrivește.

Succesul dumneavoastră este afacerea noastră!

Afișez toate cele 3 rezultate