Acasă ECONOMIC Mega Image ajunge si in judetul Bacau

Mega Image ajunge si in judetul Bacau

0

Retailerul Mega Image a preluat rețeaua de magazine Zanfir, deținută de antreprenorii Lilieana și Vasile Zanfir. Tranzacția include toate cele 12 unități comerciale operate de retailerul vrâncean și a primit acordul Consiliului Concurenței.

Prin această preluare Mega Image face un pas important în extinderea națională și își asigură o intrare în forță pe piața din Moldova, mai ales în contextul în care Iașiul este următorul oraș important pe harta Mega Image.

În ultimii doi ani Mega Image a făcut pași importanți în extinderea la nivel național, bifând intrarea pe piața din Cluj în 2017 și pe piața din Timișoara anul trecut. Retailerul Zanfir operează 12 magazine în regiunea Moldovei, fiind prezent în Focșani, Brăila, Panciu, Dărmănești, Adjud și Târgu Ocna.

Zanfir este cea mai veche rețea de magazine din zona Vrancei și a fost înființată în anul 1991. De-a lungul timpului, retailerul și-a adjudecat și titlul de cea mai extinsă rețea din regiune, în acest moment operând 12 unități comerciale. Compania a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 188 de milioane de lei, în creștere cu 31% față de anul precedent și un profit de aproximativ 3 milioane de lei, în scădere cu 25% față de 2016

sursa