Acasă Ultima ORA Durere fara margini pentru parintii unei fetite de 3 ani

Durere fara margini pentru parintii unei fetite de 3 ani

0
copil spitalizat

Durere fara margini pentru parintii unei fetite de 3 ani

Anul trecut a cazut un frigider peste ea, anul asta i-a cazut televizorul in cap

 

O fată de 3 ani din comuna băcăuană Plopana a ajuns în comă la spital, după ce a căzut un televizor pe ea. Incidentul s-a petrecut când părinţii erau plecaţi de acasă, iar fetiţa şi cei 5 fraţi erau în grija unui vecin.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, Cătălina Creţu, a declarat că o fetiţă în vârstă de trei ani a fost transportată, duminică după-amiază, la spital, după ce peste ea a căzut un televizor.
„Este vorba despre un eveniment care s-a întâmplat când cei şase minori se aflau la domiciliu, supravegheaţi de o persoană de 48 de ani, din localitate. La un moment dat, unul dintre minori s-a urcat pe un dulap pe care era un televizor, s-a dezechilibrat, a căzut dulapul şi implicit şi televizorul, care a lovit în zona capului o minoră trei ani, care a fost transportată la spital. S-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat, Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Imediat după accident, fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, fiind în comă. Părinţii au anunţat că anul trecut aceasta a fost operată, după ce peste ea a căzut un frigider.

„Acum este în stare mai bună, intubată, deschide ochii, faţă de cum a venit este o evoluţie favorabilă. Ea a venit în comă, într-o comă II, nu deschidea ochii, nu vorbea, s-a făcut tomograf în urgenţă şi s-au identificat mai multe leziuni nechirurgicale. A fost transportată în Secţia de ATI, pentru tratament şi monitorizare. Va rămâne internată, să vedem cum evoluează. De la familie am înţeles că anul trecut a mai avut un trauamatism, i-a căzut un frigider în cap. Am înţeles că a avut o intervenţie chirurgicală atunci”, a declarat, Dan Andronic, medic specialist neurochirugie.

Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău a deschis o anchetă în acest caz.