ACTUALITATEUltima ORA

A fost prins Evadatul de la Tg Ocna

Vă informăm că persoana internată care joi, 10.12.2020, a părăsit, fără drept, Centrul Educativ Târgu Ocna, a fost identificată și capturată, ieri,17.12.2020, în jurul orei 20.00, pe raza comunei Garoafa, județul Vrancea, de către Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Bacău.

În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Onești . De asemenea, pentru persoana internată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârșită constituie evadare, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 288 din Codul Penal, cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă.

Având în vedere contextul  epidemiologic actual, ca măsură de prevenție și pentru a respecta măsurile de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, acesta va fi cazat separat de restul colectivului.

Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău, Poliţiei Orașului Tg. Ocna, Penitenciarului-Spital Tg. Ocna, Școlii  Naționale pentru Pregătirea Agenților de Penitenciare, personalului unității şi reprezentaţilor mass-media pentru suportul oferit în acţiunea de identificare şi capturare a persoanei internate.

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura