POLITICAUltima ORA

A început sezonul transferurilor politice : 16 primari și viceprimari trec la PSD

A început sezonul transferurilor politice : 16 primari și viceprimari trec la PSD

O mișcare surprinzătoare: 16 primari și viceprimari din diverse partide, precum PNL, USR, PRO România, PMP sau Partidul Republican, au anunțat că își vor schimba culorile politice la alegerile locale din 9 iunie, trecând în tabăra PSD.

Anunțul a fost făcut de către acești aleși locali, care provin din diverse formațiuni politice, în cadrul unei conferințe de presă. Printre cei care au luat această decizie se numără Saveta Moldovan de la USR (Foeni), Bogdan Săvulescu de la PMP (Uivar), Nicolae Birău de la PRO România (Variaș), Bono Cucalan de la PNL (Dudeștii Vechi), Ioan Munteanu de la PNL (Liebling), Costel Medelean de la PNL (Tomești), Sârgean Tanasin de la Partidul Republican (Cenei) și Ionică Breje de la PNL (Checea).

Printre acești transferați se numără și primarul PNL din Deta, Petru Roman, și primarul suspendat din Șandra, Savu Luchian, ambii alesi anterior din partea PNL. În plus față de primari, o serie de viceprimari din funcție au decis să se alăture PSD-ului pentru alegerile locale din iunie, inclusiv din partide precum PMP și USR.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura