ACTUALITATEUltima ORA

Accident mortal pe DN 11 – o persoană a murit

Accident mortal pe DN 11 – o persoană a murit

Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN 11, între localitățile Lunca Câlnicului și Hărman, în zona cunoscută sub numele de „Popasul Căprioara”. Coliziunea a implicat două vehicule: un autocamion și un autoturism. Din păcate, în urma impactului, conducătorul autoturismului și-a pierdut viața.

Imediat după accident, mai multe echipaje de intervenție de la ISU Brașov s-au deplasat la fața locului. În acțiune au fost implicate un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și două echipaje SMURD.

„Din păcate, în urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat de către personalul medical. Conducătorul autocamionului a fost evaluat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital”, a declarat maiorul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

În prezent, circulația rutieră în zona accidentului se desfășoară cu restricții. Echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic sunt pe teren și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

„Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce vor fi finalizate activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, a precizat agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Călătorii sunt rugați să aibă răbdare și să urmeze instrucțiunile autorităților pentru a evita aglomerările și alte posibile incidente. Odată cu finalizarea cercetărilor, traficul va reveni la normal, însă tragedia rămâne un memento trist al pericolelor de pe șosele.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura