ACTUALITATEUltima ORA

Accident rutier -3 mașini implicate

Jandarmii Grupării Mobile Bacău au intervenit în sprijinul victimelor unui incident rutier

În ziua de 5 iulie a.c., un echipaj de Jandarmerie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor unui incident rutier între 3 autovehicule, petrecut în localitatea Răcăciuni din județul Bacău.

Echipajul, compus din 6 jandarmi, se deplasa în misiune către municipiul Focșani și a ajuns la locul incidentului la aproximativ 5 minute după impactul dintre cele 3 autovehicule.
Jandarmii au poziționat autospeciala în așa fel încât să fie semnalizat de la depărtare locul incidentului, iar până la sosirea echipajelor de urgență au verificat starea celor 6 persoane implicate, au decuplat acumulatorii autovehiculelor și au ajutat la fluidizarea traficului rutier în zonă.

Un jandarm a întrat în mașina în care o persoană era încarcerată și se afla în stare de șoc, fiind lovită în zona capului, încercând să o liniștească și să îi asigure o poziție de siguranță, iar cu sprijinul unui cadru medical aflat în timpul liber, prezent în zonă, i-a montat un guler cervical.

După sosirea echipajelor medicale și de Poliție și după ce s-au asigurat că nu mai este nevoie de sprijinul lor, jandarmii și-au continuat deplasarea către municipiul Focșani.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura