Acasă SOCIAL Adolescent de 17 ani acuzat de jaf în Bacău

Adolescent de 17 ani acuzat de jaf în Bacău

0

Adolescent de 17 ani acuzat de jaf în Bacău

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău-Poliția mun.Bacău, Biroul de Investigații Criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore, un localnic de 17 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Adolescent de 17 ani acuzat de jaf în Bacău La data de 11 mai a.c., polițiștii din Bacău au fost sesizați, de către un tânăr de 17 ani, despre faptul că, în dimineața aceleași zile, ar fi fost acostat de un tânăr care, sub ameninţarea cu un obiect înțepător, l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

Polițiștii au început imediat cercetările în acest caz și au stabilit că, la data de 11 mai a.c., în jurul orei 08.00, tânărul se deplasa pe strada Mioriței din mun.Bacău, când, la un moment dat din spatele său s-ar fi apropiat o persoană necunoscută, care l-ar fi deposedat de un telefon mobil, sub amenințarea cu un obiect înțepător.

        Ca urmare a activităților operative efectuate a fost identificat un localnic de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Asupra tânărului, politiștii au găsit bunul sustras, pe care urmează să îl restitie păgubitului.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J.Bacău.