ACTUALITATEUltima ORA

Adolescenta de 15 ani bătută și violată de un prieten al familiei

Un bărbat de 30 de ani din Galați a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de viol. El a violat de mai multe ori, o fată de 15 ani, fapta este cu atât mai socanta pentru ca era un apropiat al familiei.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați au fost sesizați de o femeie de 32 de ani, din municipiul Galați, cu privire la faptul că fiica sa, de 15 ani, ar fi întreținut relații sexuale prin constrângere și violențe fizice, cu un bărbat de 30 de ani.

În urma activităților de urmărire penală, coordonate de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați și desfășurate în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor, precum și în urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii martie 2024, bărbatul ar fi întreținut în mai multe rânduri relații sexuale, prin constrângere, cu minora, în imobilul în care acesta locuiește cu chirie, din municipiul Galați”, informează IPJ Galați.

Pedeapsa prevăzută de Codul Penal pentru violul asupra unui minor care nu a împlinit 16 ani este de la 5 la 12 ani și interzicerea unor drepturi.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura