Acasă ACTUALITATE Alege sa incasezi peste $1000 lunar lucrand cu noi

Alege sa incasezi peste $1000 lunar lucrand cu noi

0

Te-ai hotarat sa lucrezi ca model videochat? Cu siguranta ca primele intrebari care iti trec prin minte sunt fie ‘’Care va fi salariul meu in videochat?’’ sau ‘’Cati bani as putea face in prima luna?’’. Noi vom incepe prin a-ti spune ca cel mai important este sa ai asteptari realiste si sa iti setezi target-uri realiste. Pentru ca, pana la urma, este de preferat sa fii surprinsa placut in cazul in care vei castiga mai bine decat te astepti.

Te-ai hotarat sa lucrezi ca model videochat? Cu siguranta ca primele intrebari care iti trec prin minte sunt fie ‘’Care va fi salariul meu in videochat?’’ sau ‘’Cati bani as putea face in prima luna?’’. Noi vom incepe prin a-ti spune ca cel mai important este sa ai asteptari realiste si sa iti setezi target-uri realiste. Pentru ca, pana la urma, este de preferat sa fii surprinsa placut in cazul in care vei castiga mai bine decat te astepti.
La Art Studio, dorinta noastra este sa iti oferim cel mai profitabil job din videochat in Bucuresti. Asta inseamna sa castigi sume importante de bani, sa uiti de datorii, de griji si probleme, si sa incepi sa te gandesti la planuri marete de viitor. Fiecare model nou din familia Art Studio este primit cu respect si tratat cu caldura. Te indrumam pas cu pas prin perioada de integrare, te facem sa te simti apreciata si ajutata.

Un studio videochat de top si o echipa de suport excelenta iti vor spune intotdeauna, cu sinceritate, ca veniturile mari se obtin in timp, cu rabdare si multa munca. Insa, indiferent de situatia in care te vei afla, trebuie sa iti aduci mereu aminte ca videochatul nu este un job imposibil. La Art Studio, cel putin, vei avea parte de tot suportul necesar pentru a invata din secretele acestei meserii si pentru a castiga suficienti bani pentru o viata mai mult decat decenta.

 

Incaseaza peste 1000$ lunar, fara experienta!
Este foarte posibil ca iluzia zecilor de mii de dolari sa se spulbere dupa primele tale ore de munca in cadrul studioului, insa, pentru noi, va ramane mereu prezenta. Pentru un inceput promitator, Art Studio garanteaza fiecarui model un venit minim de 1000$ in primele 3 luni de activitate. Daca esti serioasa, muncesti si esti dispusa sa inveti, nu ai cum sa nu incasezi 1000$ in prima luna.
Ca model incepator, cu zero experienta sau sub 3 luni experienta in videochat, care cunoaste limba engleza cel putin la nivel conversational si lucreaza minimum 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, poti avea incasari medii de 1000$ in fiecare luna. Cu cat vei stapani mai bine limba engleza si vei aloca mai mult timp jobului tau, cu atat incasarile tale vor creste considerabil. Este un castig acceptabil daca nu ai experienta, nu prea vorbesti engleza, dar vrei sa inveti si sa muncesti. Si cel mai important: nu este doar un impuls de moment!
Daca ti-ai facut curaj sa programezi un interviu, daca ai teluri clare – vrei o masina sau casa ta, vrei sa mergi intr-o vacanta sau sa-ti finantezi studiile – la Art Studio iti poti realiza aceste dorinte. Daca esti dispusa sa lucrezi si sa-ti respecti programul, poti avea incasari medii de 1000$ in fiecare luna.
In cadrul studioului, vei avea mereu o echipa care iti va recunoaste orice efort urmat de munca prelungita si care te va recompensa cu bonusuri atractive si trafic de calitate pe site-urile unde lucrezi. Atunci cand iti dai interesul, noi vom munci triplu pentru a te ajuta sa avansezi si sa te afli in topul castigurilor. Odata trecuta de pragul de baza al castigurilor din videochat Bucuresti la Art Studio, stabilim impreuna un plan pentru a organiza un salt cu mult peste venitul minim garantat prin care poti deveni un model de succes.
Tintim mereu mai sus
Trainingul la Art Studio te ajuta sa te bucuri din plin de reusita ta. Simti cum totul iti merge bine. Pentru ca tu esti in centrul atentiei noastre, iar banii sunt rezultatul acestui lucru. Este o masura a reusitei tale, prin care iti poti depasi limitele si poti sa descoperi cat de sus poti sa ajungi. Dupa ce ai pus bazele succesului in videochat, acest job poate deveni deja foarte profitabil pentru tine.
Cu cat stapanesti mai bine limba engleza, cu cat te ocupi mai mult de tine (poze, machiaj, outfit-uri, clipuri, promovare, webmaster, etc.) si aloci mai mult timp jobului tau, cu atat incasarile tale vor creste de la zi la zi. Venitul tau mediu poate ajunge la 3000$ lunar, depasind 5000$ si 10000$ in fiecare luna, perioada in care te poti considera deja un star al incasarilor, gratie suportului permanent primit din partea trainerei tale de la Art Studio.