SOCIALUltima ORA

Alertă alimentară – produs retras din Lidl

Un produs alimentar de la Lidl a fost retras de la vânzare pentru că ar fi contaminat cu Salmonella. Este vorba despre retragerea unui lot de Nuggets cu pui.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl

ANSVSA a anunțat retragerea acestui produs, de vineri 15 martie . Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Anunțul privind retragerea acestui produs a fost publicat pe site-ul ANSVSA.

Produsul ar conține Salmonella

“Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea  Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025, cu suspiciune de prezență Salmonella. În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella în produs. Salmonella  poate declanșa boli gastrointestinale severe.

La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul afectat.  Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au  reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare.  Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025 din lotul ED03.02.2024 049502204845. Alte produse vândute de Lidl  România, inclusiv alte produse de la producătorul GEKA nu sunt afectate de această  rechemare”, se arată în anunțul postat pe site-ul ANSVSA.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura