ACTUALITATEUltima ORA

Alertă de ceață în câteva județe

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Ceața reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 metri, pe raza județelor Buzău, Gorj, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vâlcea.

La nivelul țării se circulă, în general, pe un carosabil umed, fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie în zona sudică.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, cu precipitații sub formă de ploaie ușoară.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de drum, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura