Raja SAUltima ORA

Apă cu program la Onești – află de ce

Apă cu program la Onești – află de ce

Ca urmare a unei avarii, anunțate de către CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău), la nivelul aducțiunii Valea Uzului – Bacău, în perioada imediat următoare, furnizarea apei în municipiul Onești se va face cu program începând din această seară.

Pentru a putea asigura oneștenilor un minim necesar de apă pe parcursul zilei de mâine, RAJA SA este nevoită să refacă în această noapte nivelul maxim din rezervoare.

De aceea, va întrerupe furnizarea apei în întregul oraș din această seară – 01 august 2023, ora 22.00, urmând ca mâine – 02 august 2023, să furnizeze apă din Complexul de înmagazinare și pompare Cuciur în cursul dimineții, în intervalul orar 06.00 – 08.00 și seara de la 18.00 la 20.00.

Timpul estimat în vederea realizării intervenției, dar și pentru golirea și umplerea instalației este de aproximativ 48 de ore, în condițiile în care nu apar elemente neprevăzute pe parcursul desfășurării lucrărilor.

Imediat ce se va relua pomparea pe conducta de aducțiune de către CRAB SA, compania noastră va efectua toate manevrele de vane pentru refacerea stocului la nivelul rezervorului Cuciur, pentru a putea asigura furnizarea apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve care să asigure necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura