SPORTUltima ORA

Argint și bronz la Campionatul Național de Judo U16 și U14 din Bacău

Argint și bronz la Campionatul Național de Judo U16 și U14 din Bacău obținute de sportivii CSS

Campionatul Național de Judo pentru categoria U16, desfășurat la Bacău pe data de 17 martie 2024, a adus încă o dată în lumina reflectoarelor talentul și determinarea sportivilor de la CSS ONEȘTI. Echipa a reușit să impresioneze în cadrul competiției, obținând rezultate remarcabile și aducând acasă medalii importante.

La categoria de greutate de 46 kg, Vlad Sorin de la CSS ONEȘTI a strălucit și a cucerit medalia de argint, demonstrându-și abilitățile impresionante și pregătirea deosebită. De asemenea, Oancea Mihai a adus o nouă medalie în palmaresul clubului, obținând medalia de bronz, confirmând astfel talentul și perseverența sportivilor de la CSS ONEȘTI.

La Campionatul Național de Judo U14, CSS ONEȘTI a continuat să își facă simțită prezența, deși competiția a fost una strânsă. Szakacs Anita s-a clasat pe locul 7 la categoria de greutate de 52 kg, în timp ce Olaru Ana Maria a obținut și ea locul 7 la categoria de greutate de 57 kg. Performanțele acestor sportivi sunt remarcabile și demonstrează angajamentul și dedicarea lor față de sport.

Felicitările noastre se îndreaptă către toți sportivii de la CSS ONEȘTI care au reprezentat clubul cu mândrie și pasiune la Campionatul Național de Judo. De asemenea, felicităm și catedra de judo pentru eforturile lor în pregătirea și îndrumarea sportivilor către succes.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura