ACTUALITATEUltima ORA

Atenție șoferi se circulă în condiții de ploaie

Se circulă în condiții de ploaie, pe mai multe artere rutiere din județele: Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și Vrancea.

De asemenea, în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Dâmbovița și Harghita, precipitațiile sunt sub formă de ninsoare.

Totodată, circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe drumurile din județul Timiș, cu vizibilitate scăzută sub 200 de metri.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie, pe alocuri chiar torențială. Pe autostrada A2 București-Constanța există și risc de acvaplanare.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, să mărească distanța de siguranță dintre autovehiculele, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, să evite manevrele riscante și să adopte o conduită preventivă la volan, circulând în mod responsabil!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura