Acasă Actualitate Au fost finalizate lucrările la terenul de sport Colegiului Tehnic „Grigore Cobălcescu”

Au fost finalizate lucrările la terenul de sport Colegiului Tehnic „Grigore Cobălcescu”

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Veste buna  pentru elevii Colegiului Tehnic “ Grigore Cobalcescu” ținând cont ca a început numărătoarea inversa pana la inceputul noului an școlar.

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

“A fost semnată recepția finală a lucrărilor pentru un proiect foarte important pentru comunitate – este practic o reconstrucție de la zero a unui teren de sport multifuncțional care cuprinde două terenuri multisport (fotbal, baschet, handbal) și, între acestea două, un teren de tenis de câmp. Întrega lucrare a fost finalizată într-un timp record, de doar câteva luni, cu gazon sintetic de foarte bună calitate montat pe o suprafață de beton turnat special pentru acest proiect. Una din laturile terenului cuprinde o tribună nouă cu circa două sute de locuri.
Vrem să îi atragem pe copii către sport, să îi îndemnăm la mișcare pentru sănătate, să mai uite de orele petrecute în fața calculatoarelor și a televizorului. De aceea am făcut lucrări de reabilitare și modernizare la toate terenurile de sport de la toate școlile gimnaziale și liceele din municipiul nostru. Aici, valoarea acestei investiții este de circa 125 de mii de euro însă este foarte important de subliniat faptul că la această unitate de învățământ au loc lucrări complexe de reabilitare termică, modernizare și reamenajare pentru toate clădirile instituției, de la corpurile A, B și C cuprinzând săli de clasă și până la căminul pentru elevi, cantina, centrala termică și așa mai departe – vorbim de o investiție totală de aproximativ 14,7 milioane lei deci aproape 3 milioane de euro!” – a declarat  Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.