Acasă Actualitate Bănuiţi de furt calificat reţinuţi de poliţişti

Bănuiţi de furt calificat reţinuţi de poliţişti

0

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au reţinut două persoane, bănuite de furt calificat. Ulterior, au fost arestate preventiv.

Miercuri, 23 iunie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în urma cărora au fost depistate şi ridicate mijloace materiale de probă.

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 21.00, un bărbat, angajat în cadrul unei firme de distribuţie a sesizat poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras suma de 10.350 lei dintr-o autoutilitară parcată în spatele unui imobil de pe strada Republicii din municipiul Bacău.

         În cadrul activităţilor de cercetare penală desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că, doi bărbaţi, de 31 şi 38 de ani ar fi forţat geamul portierei autovehiculului parcat de păgubit pentru a face o livrare la o societate comercială, iar din torpedou ar fi sustras suma de 7.350 de lei.

Tot din materialul probator administrat s-a stabilit căcei doi ar fi secţionat ţeava de evacuare gaze, cu scopul de a sustrage catalizatorul unui autoturism , în noaptea de 05/ 06 iunie a.c.

Faţă de cei doi bănuiţi s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, iar ulterior, au fost prezentaţi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Foto generica