Acasă Cultură & Educație Beatbox-ul in viziunea lui Cosmin Dominic Baicu

Beatbox-ul in viziunea lui Cosmin Dominic Baicu

0

OCând l-am urmărit prima data pe Cosmin Dominic Baicu am rămas uimita de ceea ce reușea sa facă un puști de clasa a V-a din Onesti. Scotea niște sunete ce imitau cu succes bătăile tobelor, ritm și chiar sunete muzicale. Ulterior am aflat ca este um veritabil curent in rândul tinerilor și ca se cheamă beat box.

Așadar, acel puști ambițios de atunci a perseverat, s-a antrenat și a evoluat frumos intr-un adolescent talentat care colaborează, la acesta ora cu mulți artiști din Romania.
Curentul beatbox nu mai este pe val in Romania și nici in lume, iar beatboxerii din țara pot fi numărați pe degetele de la o mâna însă tânărul din Onesti, Cosmin Dominic Baicu nu vrea sa renunțe la pasiunea lui.

” Din păcate, nu ma vad Trăind  din aceasta pasiune însă cu siguranța nu voi abandona acest stil de viața. Dacă înainte repetam de la 7 pana la 8,9 ore pe zi acum repet doar  câteva ore. Bacul bate la usa și trebuie sa ma pregătesc dar cu siguranța nu voi lasă beatboxul.
Așadar, niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru a te apuca sa faci Beatbox. Va recomand just have confidence” ne-a declarat Cosmin Baicu.
Putini știu dar Cosmin are in lucru câteva proiecte muzicale extrem de ambițioase despre care cu siguranța vom mai auzi.

Îl puteți urmări pe canalul de YouTube