Acasă Actualitate Campania – Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!

Campania – Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!

26
0

Lansăm campania online de prevenire a traficului de persoane

 

Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!

                                         

#prețuieștefemeile

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) șiCompania Națională  Aeroporturi București (C.N.A.B.) lansează astăzi, 8 Martie 2021, campania online de prevenire a traficului de persoane Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!.

Campania se derulează în luna Martie și urmărește informarea şi sensibilizarea publicului cu privire la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale a femeilor.

Mesajul campaniei se integrează mesajului general al lunii Martie, de prețuire și apreciere a tuturor femeilor, aducând în prim plan femeile exploatate sexual și una dintre cele mai de preț valori libertatea: Pentru victimele traficului de persoane libertatea este cel mai de preț dar!.

Campania încurajează la acțiune civică și atenționeazăconsumatorii de servicii sexuale aceștia sunt cei pentru care victimele traficului sunt recrutate și abuzate.

Inițiativa celor doi parteneri se circumscrie direcțiilor de acțiune prevăzute în Strategia Națională Împotriva Traficului de Persoane pentru perioada 2018-2022 și se adresează următoarelor grupuri țintă:

Adolescente și tinere aflate în situație de risc/vulnerabilitate la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale;
Potențiali consumatori de servicii sexuale;
Publicul larg, utilizator de informaţie online.