Acasă Social Când se vrea se poate- primarul Oneștiului Victor Laurentiu Neghina și primarul...

Când se vrea se poate- primarul Oneștiului Victor Laurentiu Neghina și primarul din Gura Vaii, Silviu Tinei au găsit soluții pentru asfaltarea tronsonului de drum ce unește localitățile

0

“Omul sfințește locul”

 

Pentru prima data primarii celor doua localități, Onesti și Gura Vaii  au înțeles ca trebuie sa găsească soluții pentru asfaltarea tronsonului de drum ce leagă cele doua localități.

,, Intr-un efort comun al administrațiilor din Onești și Gura Văii, notăm prima lucrare de întreținere a DJ119, din ultimii 30 de ani, a drumului ce leagă cartierul TCR de Satul Gura Văii. Educația primită de la părinții mei dar și sufletul meu, mă îndeamnă să vă spun, in numele cetățenilor din comuna Gura Văii ,, mulțumesc din suflet,, domnule Primar al Municipiului Onești,, Laurențiu Neghina, pentru că, deși zona nu suscita interesul niciunuia, ați gândit cu inima și nicidecum politic, dispunând lucrările necesare pentru a ne fi, nouă, un pic mai bine.
Mulțumesc, totodată, domnului Director al DPP Onești, V. BLIDARU, care m-a creditat cu puterea necesară de a decide zonele unde trebuie intervenit și muncitorilor DPP care, astăzi, au stat peste program să termine lucrările de întreținere.
Nu in ultimul rând, mulțumesc Compartimentului Deservire și Servicii din cadrul Primăriei Gura văii pentru înțelegere și implicare.,, Ce m-aș face fără voi? ”
Orice lucru care aduce un plus de bunăstare pentru locuitorii comunei Gura Văii este binevenit și administrația pe care o conduc nu va privi niciodată de pe margine cum se fac lucrurile, ci se va implica activ întotdeauna.
Am încredere in cuvântul domnului Vicepreședinte al Consiliului Judetean Bacău, Gelu Panfil, că acest tronson de drum va fi reabilitat in totalitate cu ajutorul Consiliului Judetean Bacău” scria pe Facebook, in semn de mulțumire primarul comunei Gura Vaii, Silviu Tinei.