ACTUALITATEUltima ORA

Cine sunt eroii care au salvat viața fetiței de nici doi ani

Ei sunt colegii noştri care au salvat viața fetiței

Plutonierul adjutant Sfârlog Florin și sergentul major Balmuș Cătălin au reușit să-i salveze viața fetiței de nici doi ani.

Când au ajuns la fața locului, Florin și Cătălin au văzut-o pe mamă care era panicată și încerca să-și salveze copilul, care nu era conștient. Cei doi jandarmi au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor fetiței și i-au aplicat manevre de resuscitare până când a dat semne că își revine și a început să respire. Copila de un an și șase luni a fost preluată de cadrele medicale și a fost stabilizată, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Plutonierul adjutant Sfârlog Florin are 45 de ani, este angajat al Jandarmeriei Române de 21 de ani și de-a lungul carierei a salvat doi bătrâni din inundații și viața unui băiețel în urma cu mai bine de 22 de ani, care s-a înecat chiar în același loc.
„Nu voiam să o pierd, avea momente când părea că își revine, când că o pierd, dar nu am renunțat și i-am aplicat manevre de resuscitare până când am readus-o la viață.E greu să ai în fața ochilor un suflet mic care dă să se stingă”.
Sergentul major Balmuș Cătălin este angajat al Jandarmeriei Române din anul 2020 și a contribuit la salvarea fetiței.
„M-au încercat o mie de gânduri, că am și eu acasă doi copii, că îmi doream din tot sufletul să o putem slava și să o facem să respire, dar în același timp aveam și misiunea grea de a o calma pe mama care era foarte panicată.
Nu putem descrie în cuvinte ce sentimente ne-au încercat, dar cea mai mare bucurie este că fetița a trecut peste momentele grele și este în afara oricărui pericol.”

Felicitări colegilor noştri pentru gestul lor!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura