Acasă ACTUALITATE Comănești – numărul 2 pe țară

Comănești – numărul 2 pe țară

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Comănești – numărul 2 pe țară, cu toate ca pare incredibil, primarul orașului Comanesti, Viorel Miron a reușit. Ministrul dezvoltării, Cseke Attila, a felicitat astazi primarul orașului Comănești, Viorel Miron, pentru depunerea proiectelor pe Valul Renovarii, Comanestiul fiind pe locul 2 in tara.

Comănești – numărul 2 pe țară. Chiar în prima oră de la lansarea proiectelor, au fost depuse cereri de finanțare pentru 500 de milioane de euro din bugetul total de 2,8 miliarde al Valului Renovării, componentă a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), gestionat de Ministerul Dezvoltării.

În conformitate cu reglementările și ghidurile solicitantului publicate, Ministerul Dezvoltării a lansat pe 1 aprilie, la ora 10:00, apelurile de proiecte pentru eficientizarea energetică, securizarea seismică și în caz de incendiu a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice.

În prima jumătate de oră, au fost înregistrate primele 100 de cereri de finanțare, iar, după o oră, valoarea cererilor depuse s-a ridicat la 500 de milioane de euro – anunță ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Numărul cererilor primite și fondurile disponibile rămase pot fi consultate, în timp real, pe pagina ministerului: https://mdlpa.ro/pages/pnrrbuget

După cum este cunoscut, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Ministerul Dezvoltării finanțează investiții în eficientizarea energetică și asigurarea siguranței seismice a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice. Este cel mai mare apel de proiecte lansat până acum, cu cea mai mare finanțare din #PNRR.