ACTUALITATEUltima ORA

Complexul Hotelier Trotus din Onești a obținut autorizația ISU

Complexul Hotelier Trotus din Onești a obținut autorizația ISU

 

Complexul hotelier Trotus din Onești a obținut autorizația de securitate la incendiu pentru întreaga sa structură.

Începând de mâine, marți 9 iulie, sucursala Banca Transilvania, situată în cadrul complexului, va fi deschisă cu program normal.

Această autorizație, acordată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău, certifică faptul că acest complex îndeplinește toate standardele de securitate la incendiu, devenind astfel singurul complex hotelier din oraș cu această certificare. Obținerea acestei autorizații este rezultatul unui efort susținut și al unei colaborări strânse între diverse entități.

Un rol esențial în obținerea autorizării l-a avut echipa de consultanți de la GSC Selvir, a cărei expertiză și dedicare au fost cruciale.

Această realizare asigură nu doar conformitatea legală, ci și un nivel maxim de siguranță și confort pentru toți oaspeții și partenerii complexului. Autorizarea ISU este o garanție că toate măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență au fost implementate, oferind un mediu sigur pentru toți cei care trec pragul complexului.

Începând de mâine, marți, 9 iulie, clienții Banca Transilvania și oaspeții hotelului se vor bucura de un spațiu nu doar modern și confortabil, dar și conform cu cele mai stricte norme de securitate.

Sursa foto : Facebook Hotel Trotus

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura