ACTUALITATEUltima ORA

Comunitatea din Oituz în doliu: fostul primar Gicu Bodea a trecut la cele veșnice

Comunitatea din Oituz în doliu: fostul primar Gicu Bodea a trecut la cele veșnice

Comunitatea din Oituz este în doliu după ce fostul primar Gicu Bodea a trecut la cele veșnice. Gicu Bodea, care a fost primar al comunei în mandatul 2016-2020, a lăsat în urmă o moștenire importantă și numeroși oameni îndurerați de pierderea sa. Inima sa a încetat să mai bată, marcând sfârșitul unei vieți dedicate serviciului public și bunăstării comunității.

Gicu Bodea a fost un lider respectat și iubit în Oituz, cunoscut pentru devotamentul său față de comuna pe care a condus-o timp de patru ani. În timpul mandatului său, a inițiat și a dus la bun sfârșit mai multe proiecte de infrastructură și dezvoltare locală, contribuind semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de trai ale locuitorilor.

Cetățenii din Oituz își amintesc de Gicu Bodea ca de un om deosebit de dedicat și implicat în viața comunității.

Înmormântarea fostului primar va avea loc marți, 9 iulie, în comuna Oituz, unde familia, prietenii, colegii și locuitorii vor avea ocazia să-i aducă un ultim omagiu. Ceremonia va începe la ora 9:00 și se va desfășura la biserica, urmată de procesiunea către cimitirul local.

Dispariția lui Gicu Bodea reprezintă o pierdere imensă pentru comuna Oituz, dar moștenirea sa va continua să inspire și să ghideze comunitatea.
În aceste momente grele, gândurile și rugăciunile tuturor merg către familia îndurerată și către toți cei care l-au cunoscut și iubit.

Fie ca amintirea sa să rămână vie în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și să-i inspire pe cei care îi vor continua munca. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura