ACTUALITATEUltima ORA

Comunitatea juridică din Onești este în doliu – a ieșit un avocat de excepție

Comunitatea juridică din Onești este în doliu – a ieșit un avocat de excepție

Comunitatea juridică din Onești este în doliu după trecerea în neființă a Elenei Atanasiu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați avocați din oraș. Elena Atanasiu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, răpusă de o boală nemiloasă, lăsând în urmă o carieră impresionantă de 36 de ani.

Elena Atanasiu a fost membru al Baroului Bacău începând cu data de 1 septembrie 1988, dată marcată de decizia de intrare în barou. De atunci, și-a exercitat activitatea cu dăruire și profesionalism, devenind un avocat definitiv respectat și admirat în întreaga comunitate juridică.

În decursul celor 36 de ani de carieră, Elena Atanasiu s-a dedicat cu abnegație profesiei de avocat, distingându-se prin competență și integritate. Contribuția sa la lumea juridică a fost profund apreciată atât de clienți, cât și de colegii de breaslă, care o considerau un exemplu de profesionalism și etică.

Anunțul dispariției sale a provocat un șoc în comunitatea locală și în rândul colegilor săi avocați, care îi vor păstra mereu amintirea vie. Elena Atanasiu a lăsat în urmă nu doar o carieră strălucită, ci și un model de dedicare și pasiune pentru dreptate și adevăr.

Ceremonia funerară va avea loc în zilele următoare, iar detaliile vor fi comunicate de familie și Baroul Bacău. Toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o pe Elena Atanasiu sunt invitați să își aducă omagiul și să îi adreseze un ultim rămas bun.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i ofere liniștea eternă!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura