ECONOMIC

”Consumatorii Thermoenergy nu vor mai rămâne fără apă caldă”

”Consumatorii Thermoenergy nu vor mai rămâne fără apă caldă”

– Liviu Miroșeanu, viceprimar, PNL

În Consiliul Local al Municipiului Bacău, PNL a prevăzut sumele necesare branșării directe a consumatorilor Thermoenergy la furnizorul de energie, fără să mai fie nevoie de centralele termice de cartier.

 

Decizia a fost luată ca urmare a repetatelor revizii ale centralelor termice, aspect ce conduce la întreruperea furnizării de apă caldă, timp de circa 30 de zile, în perioada de vară. Suma totală alocată este de 220.000 de lei, iar procedurile de branșare directă sunt realizate de Thermoenergy.

Am luat această decizie în urma deselor etape de reparații la centralele termice de cartier, realizate în anotimpul canicular, fapt ce conduce, automat, și la întreruperea alimentării cu apă caldă a consumatorilor. Practic, în fiecare vară, mii de băcăuani rămân fără apă caldă, pentru că centralele termice de cartier intră în revizie. Urmare a acestor investiții, de anul viitor  acest disconfort va fi eliminat.

În perioada următoare vor fi realizate investiții la șase centrale termice de cartier:  Grup Școlar ”Anghel Saligny”, Parc, Prefectură, Dr. Aroneanu, precum și două din cartierul Miorița.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura