Acasă ACTUALITATE Copil bătut de colegi pentru o notă mai mare luată la un...

Copil bătut de colegi pentru o notă mai mare luată la un test

0
Women bondage lift hands against violence against women, image blur,international women's day

Copil bătut de colegi pentru o notă mai mare luată la un test

Pare incredibil ceea ce s-a întâmplat în satul Bărboasa, comuna Oncești, județul Bacău, unde un copil de 14 ani, elev în clasa a  8-a a fost amenințat cu bătaia de față cu profesoara, iar în pauzăa fost agresat.

Se pare că agresorii și-au făcut un obicei în a-l bate. Prima agresiune ar fi avut loc în prima zi de școală a acestui an școlar. Mama băiatului a depus plângere la secretariatul școlii, iar directorul nu a luat nicio măsură.

O bătaie cumplită ar fi luat luni, 6 noiembrie când acesta a luat nota 7 la un test la limba română. Cei 4 agresori l-ar fi amenințat chiar de față cu profesoara de limbă română. În pauză și-au pus planul în aplicare și niciun coleg nu ar fi avut curaj să se bage. Învinețit, scuipat, umilit public baiatul agresat Marius i-a spus mamei că nu mai vrea să meargă la școală.

Mama copilului a sunat la Protecția Copilului Bacău care i-a spus să sune la telefonul copilului 119. Din declarațiile mamei am aflat că în comuna Oncești nu e post de poliție și dacă au nevoie de oamenii legii trebuie să anunțe la 112.

Sursa foto : arhivă