SPORTUltima ORA

Crosul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău – 2024

Crosul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău – 2024

În fiecare an, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău organizează o serie de competiții sportive la care participă reprezentanți ai instituțiilor Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din județul Bacău.

Astăzi, 30 martie, în parcul Gherăiești din municipiul Bacău, s-a desfășurat ediția din acest an a Crosului Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

 

Toti cei 30 de participanți care s-au aliniat la linia de start au demonstrat că pregătirea fizică, pe lângă desfășurarea atribuțiilor de serviciu, este importantă și este luată în serios, reușind să parcurgă cu brio cei 5,2 km de traseu.

 

Toți participanții au fost declarați învingători, scopul acestei întreceri sportive fiind promovarea practicării sportului, care aduce beneficii calității vieții fiecăruia dintre noi.

Totuși, ca la orice competiție, primii 3 cei mai buni trebuie să urce pe podium.

Astfel că, la fete, pe locul 1 s-a clasat I.G., din cadrul Batalionului 53 Comando „Smaranda Brăescu” Bacău, urmată de colega sa, I.M., pe a treia treaptă a podiumului urcând Ioana Paraschiv, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

La băieți, pe prima treaptă a podiumului a urcat Andrei Dolhascanu din cadrul Bazei 95 Aerienă „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” Bacău, urmat de Paul Severin din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, locul 3 fiind ocupat de S.V. din Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” Bacău.

Ocupanții podiumului au fost premiați cu diplome și medalii de către comandantul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun” Bacău, general de brigadă Ion Sandu și de adjunctul comandantului, locotenent-colonel Mătăsaru Adrian, care, și în acest an, a participat la cros în calitate de concurent.

„Mulțumim tuturor celor care au dat curs invitației noastre de a participa la această întrecere sportivă organizată în cadrul activităților dedicate Zilei Jandarmeriei Române, care, la data de 3 aprilie, împlinește 174 de ani.
Ne bucură faptul că, prin prezența dumneavoastră aici, avem confirmarea că sunteți parteneri de încredere în orice situație, iar prin efortul depus astăzi, ne-am atins scopul, acela de a promova un stil de viață sănătos, prin practicarea sportului.
Felicitări tuturor participanților!” a transmis, în încheiere, domnul general de brigadă Ion Sandu, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura