Acasă Actualitate Cu “ siguranța și incredere” sacrificati

Cu “ siguranța și incredere” sacrificati

43
0

Anunțul și deciziile pripite ale Ministrului de Interne care a încercat cu pretul sacrificării unor ofițeri de politie care și-au dedicat întreaga cariera MAI a fost de natura sa trezească valuri de nemulțumire printre polițiștii de la Onesti și Bacau.   

Sacrificarea conduceril IPJ Bacau chestor Vasile Oprisan, cms. șef Adrian Tuluc, dar și a șefului poliției Onești, cms. șef Cristinel Andrieș și a cms sef Iuri Meresan a fost de natura sa- i facă pe oamenii legii sa-și manifeste indignarea dar și sa-i pună pe gânduri pe ofițerii tineri care s-au decis sa îmbrățișeze cariera militară.
De altfel, mulți ne-au declarat sub protecția anonimatului ca însuși dictonul “ Siguranța și încredere “ este pus la îndoiala de opinia publica care a remarcat ca Bucureștiul a întors spatele polițiștilor băcăuani dar și a victimelor și familiilor acestora.

O singura mențiune mai trebuie făcută : cei patru șefi demiși sunt polițiști cu o vechime de peste 25 de ani in cadrul Poliției și care treapta cu treapta au ajuns sa ocupe funcții de conducere – cel mai probabil pentru activitatea prodigioasa și cu rezultatele deosebite obținute de-a lungul timpului.

Prin decizia pripita ( luată imediat după tragicul eveniment)  de către ministrul MAI s-a reușit atât instalarea unui sentiment de neîncredere in instituția pe care o conduce dar și antepronunțarea in cazul unei anchete aflată in plină desfășurare .