ACTUALITATESPORTUltima ORA

Cupa „Nadia Comăneci”

Cupa „Nadia Comăneci”: generația următoare de gimnaste se pregătește să cucerească podiumul!

Peste 80 de tinere gimnaste din întreaga țară se pregătesc cu nerăbdare pentru a călca pe urmele celei mai faimoase gimnaste din istorie, Nadia Comăneci. În acest sfârșit de săptămână, acestea vor participa la cea de-a IX-a ediție a Cupei „Nadia Comăneci” la gimnastică artistică, un eveniment organizat anual de Fundația „Nadia Comăneci” și Clubul Sportiv Municipal Onești.

Cupa „Nadia Comăneci”
Competiția va avea loc în sala care poartă numele Nadiei Comăneci, este vorba de Sala Polivalenta Nadia Comaneci. Este foarte aproape de locul unde legendara gimnastă și-a antrenat talentul și a scris istorie în lumea sportului. Cupa se adresează tinerelor gimnaste cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, oferindu-le o oportunitate unică de a-și demonstra abilitățile și talentele în fața unui public entuziast.

La această ediție a Cupei „Nadia Comăneci”, vor concura gimnaste din diverse categorii de vârstă și nivel de experiență. Printre categoriile incluse se numără junioare 3 – nivel 7-9 ani, junioare 3 – nivel 6-10 ani, junioare 2 – nivel 5-11 ani și junioare 2 – nivel 4-12 ani. Fiecare categorie va oferi o provocare distinctă și va permite gimnastelor să se evidențieze în diferite elemente ale gimnasticii artistice.

Câștigătoarele de la individual compus din fiecare categorie vor fi răsplătite cu medalii pe care este gravat chipul Nadiei Comăneci. Mai mult decât atât, Fundația „Nadia Comăneci” va acorda burse gimnastelor care vor urca pe podium la individual compus, în toate cele patru categorii. Această recunoaștere și sprijin financiar pot reprezenta o sursă de inspirație pentru tinerele gimnaste și pot contribui la dezvoltarea lor ulterioară în acest domeniu.

În plus, toate participantele la competiție vor avea parte de surprize și cadouri oferite de organizatori, parteneri și sponsori. Aceste momente speciale adaugă o notă de bucurie și entuziasm în atmosfera competiției, încurajându-le pe gimnaste să se simtă valorizate și motivate în drumul lor spre succesul sportiv.

Cupa „Nadia Comăneci” la gimnastică artistică reprezintă nu doar o competiție importantă pentru tinerele gimnaste din România, ci și un omagiu adus unei legende a sportului. Nadia Comăneci a inspirat și continuă să inspire generații de sportivi prin realizările sale remarcabile și prin modul în care a redefinit gimnastica artistica și gimnastica de înaltă performanța.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura