Cultură & Educație

Cursul festiv al absolvenților Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, promoția 2022

Sâmbătă, 25 iunie 2022, la Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău are loc Cursul festiv al absolvenților. Defilarea va începe de la ora 10 din Campusul Universității, iar spectacolul va avea loc la Tearul de Vară „Radu Beligan” de la ora 11:00.

Studenții Facultăților de Inginerie, Litere, Științe, Științe Economice și Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății au deosebita onoare de a vă invita sâmbătă, 25.06.2022, ora 11:00 la Cursul festiv al absolvenților Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, promoția 2022.
Anul acesta vor finaliza studii un număr total de 2046 absolvenți, din care 1105 la studii universitare de licență și conversie profesională, 650 la studii universitare de master și 4 la studii
universitare de doctorat.
Absolvenții vor defila prin centrul orașului Bacău, începând cu ora 10:00, după care vor simți emoțiile ultimei revederi în incinta Teatrului de Vară „Radu Beligan” Bacău, începând cu ora 11:00. Evenimentul va cuprinde discursurile conducerii universității și a decanilor celor 5 facultăți, ale oficialităților, precum și momente artistice realizate de studenții universității.
În finalul spectacolului, cântăreața JO va susține un concert, proiect realizat cu sprijinul sponsorilor.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura