Cultură & EducațieUltima ORA

Cursul festiv al absolvenților

Cursul festiv al absolvenților

Universității Vasile Alecsandri” din Bacău, promoția 202

Studenții Facultăților de Inginerie, Litere, Științe, Științe Economice și Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății au deosebita onoare de a vă invita marți, 20 iunie 2023, ora 11:00 la Cursul festiv al absolvenților Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, promoția 2023.

Anul acesta vor finaliza studiile un număr total de 2050absolvenți, din care 1387 la studii universitare de licență și conversie profesională, 595 la studii universitare de master, 27 la studii universitare de doctorat și 41 la an pregătitor.

Absolvenții vor defila prin centrul orașului Bacău, începând cu ora 10:00, după care vor simți emoțiile ultimei revederi în incinta Teatrului de Vară „Radu Beligan” din Bacău, începând cu ora 11:00. Evenimentul va cuprinde discursurile conducerii universității și a decanilor celor 5 facultăți, ale oficialităților, precum și momente artistice realizate de studenții universității.

Programul artistic include: Echipa de majorete a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Trupa de Teatru  a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Andrea Condurache, Crina Tamba – momente muzicale, perechi de dansatori de la Clubul Adamas și Formația de dansuri populare „Pasteluri băcăuane” a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura