Acasă Actualitate Dar din dar se face Raiul!

Dar din dar se face Raiul!

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Sub  acest motto se desfășoară activitatea  filantropico-misionara de la Protoieria Onești .

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Peste 50 de tone de cartofi au fost donate Protopopiatului Onești care la rândul său le-a direcționat către oamenii cu posibilități financiare reduse. Practic, o mână de ajutor întinsă către cei care au mai puțin în aceste zile de pandemie și care au mare nevoie de alimente.

 

Luni, 23 noiembrie, în curtea din spate a Protopopiatului Onești au fost descărcate 25 de tone de cartofi, iar în ziua următoare, de la prima oră a dimineții oamenii necăjiți ai Oneștiului au venit cu cărucioare, cu biciclete, cu plase mari din rafie pentru a le umple cu cartofi. O acțiune similara a avut loc și la Bâlca, comuna Coțofănești fapt primit cu multă bucurie de către locuitorii acelui sat.

De altfel, Protopopiatul Onești nu se află la prima acțiune de acest fel. De ceva timp, orfanii Oneștiului, dar și bătrânii bolnavi au primit 400 de kg de mere, tot din donații dar și câte un prânz cald cu o bucată de pâine. Dacă la început au fost câteva zeci de porții, la această oră s-a ajuns la peste 600 de porții pe săptămână. Iar acest proiect nu se va opri aici.

Cât am stat noi în cadrul Protopopiatului Onești pentru a documenta acest subiect un om de afaceri din Slănic Moldova a venit special la protopopiat pentru a face o donație în bani și pentru care a primit chitanță. Și pentru că persoana respectivă a dorit să nu-i declinăm identitatea, vom păstra și noi anonimatul.

De altfel, aceasta nu a fost singura donație care a fost în scurtul moment în care am stat în cadrul Protopopiatului Onești. Doi oneșteni, pensionari, au adus alimente neperisabile pe care le-au donat chiar sub ochii noștri. Din motive obiective nu le vom dezvălui nici acestora identitatea.