Acasă ACTUALITATE Darmanesti- adolescenta bătută de un grup de fete

Darmanesti- adolescenta bătută de un grup de fete

0

Update 1

In referire la imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, a fost informată conducerea unității de învățământ despre aspectele constatate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la data de 12 februarie a.c, într-o stație de autobuz din Dărmănești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, trei minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, ar fi agresat o elevă de 13 ani.

 

 

Update:

Tanara a fost agresată vineri, 12 Februarie la finalul orelor de curs. Ceea ce este cu adevarat strigător la cer este faptul ca nu sunt la prima agresiune de acest fel ci la a patra bătaie.

speriate de faptul ca ar putea afla politia, părinții agresoarele au început sa o amenințe.

 

Bataie ca-n vestul salbatic intre adolescente in Darmanesti. Practic, o tanara este umilita public de un grup de tineri, baieti si fete fara vreo explicatie.

Tanara era in statie de autobuz si spera sa scape de mania agresoarelor cu ajutorul unui mijloc de transport.

O tanara, imbracata in pantaloni galbeni, de trening, ii cara, cu nemiluita picioare pe unde apuca in timp ce o tine de par iar o alta ii da pumni in spate.

Filmuletul a fost postat pe o retea de socializare iar noi am fost sesizati de aceasta agresiune.

Vom face o sesizare catre politie daca institutia nu se autosesizeaza.

Revenim cu detalii.