Acasă Actualitate De doua săptămâni ursii vin in Casin

De doua săptămâni ursii vin in Casin

0

Locuitorii comunei Casin  se plâng de aproximativ doua săptămâni ca urșii se apropie tot mai mult de localitate, iar aseară au defilat chiar prin centrul comunei.

” Aseară (marti 10 August ) am fost informat de un locuitor al comunei ca a văzut o ursoaică cu doi pui aproape de centrul localității. Pentru ca nu e de glumit cu asta am sunat la 112 și am dat alarma. Am format o echipa și am încercat sa vedem dar pentru ca era întuneric nu am reușit sa o vedem. A doua alerta a fost data de un alt cetățean care are stana in apropierea albiei râului Casin. Am înțeles ca ursul i-a luat o capra și a mâncat -o” ne-a declarat primarul comunei Casin Cosmin Curelea.

Problemele in comuna Casin cu urșii care se apropie de localitate ba chiar sunt văzuți in centrul localității sunt d repare doua săptămâni. Au fost semnalați in zona albiei râului Casin, unde sunt amplasați niște stupi iar acum au atacat și omorât animalele la stana.

Primarul Cosmin Curelea a convocat comandamentul local pentru situații de urgente pentru a discuta aceasta problema dar deocamdata pentru ca nu a atacat oamenii, membrii comandamentului nu au decis ca trebuie relocat sau recoltat.

Deocamdata nu se știe clar nici dacă este unul singur sau Sunt mai mulți.

 

Foto generica.