ACTUALITATEUltima ORA

Dep. Cătălina Ciofu l-a interpelat pe ministrul Transporturilor despre lucrările de consolidare de pe DN 12 A, Tg Ocna-Dofteana

Remedierea serioasa a problemei ce treneaza de atatia ani pe DN 12A Târgu-Ocna – Dofteana, a fost adusa in discutie in Parlamentul Romaniei. Cea care a avut curajul si abordeze direct aceasta problema a fost deputatul Cătălina Ciofu (PNL Bacău) care l-a interpelat pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, despre lucrările de consolidare a malurilor râului Trotuș.

,,Alunecarea terasamentului de săptămâna trecută de pe DN 12A, la ieșirea din localitatea Târgu Ocna spre Comănești, nu mai poate fi tratată cu superficialitate. Prima activare a alunecării de teren a fost pe 6 iunie 2019. Anul trecut a avut loc o reactivare a alunecării terasamentului, respectiv pe 22 iulie 2020. În acest moment se circulă pe o porțiune amenajată în afara părții carosabile pentru siguranța participanților la trafic.
Am solicitat răspuns în scris domnului Cătălin DRULĂ, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii privind stadiul lucrărilor de consolidare a malului râului Trotuș din zona DN 12A/ km 100+970-101+040 adresându-i următoarele întrebări:
1. În ce stadiu se află lucrările de consolidare a malului râului Trotuș de la km 100+970÷101+040?
2. Care este termenul limită de finalizare a lucrărilor de consolidare a malului râului Trotuș de la km 100+970÷101+040?
3. Care este garanția că lucrările de refacere a infrastructurii, grav afectate din zonă, nu vor restricționa reluarea traficului în condiții normale în următorii 5 ani de la finalizarea lucrărilor?
Aștept răspunsul la această interpelare înregistrată la Camera Deputaților conform adresei oficiale încărcată pe pagina institutiei,,.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura