ACTUALITATEUltima ORA

Descoperă calea uniformei: meseria de polițist prezentată bacăuanilor

Descoperă calea uniformei: meseria de polițist prezentată bacăuanilor

Pentru cei care își doresc să îmbrace uniforma de polițist sau pentru cei care acum vor să descopere această profesie, polițiștii I.P.J Bacău au participat astăzi, 27 octombrie a.c., la Complexul Muzeal de Istorie “ Iulian Antonescu” din mun.Bacău la activități de informare și promovare a acestei meserii._*

Despre cum pot deveni polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, au aflat băcăuanii de la oamenii legii.

Despre cum pot reuși prin muncă și perseverență, le-au vorbit polițiștii tinerilor interesați.

Polițiștii băcăuani desfășoară, permanent, activități de promovare a profesiei de polițist, atât în cadrul evenimentelor publice, cât și în unitățile de învățământ liceal.

Reamintim faptul că, în perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău primește cereri de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Bacău,fiind disponibile la link-ul:

https://bc.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-care-pregatesc-personal-pentru-nevoile-m-a-i-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura