Acasă Actualitate Dispărută de acasa- a fost găsită la timp de câinele polițist –...

Dispărută de acasa- a fost găsită la timp de câinele polițist – fapt care i-a salvat viața

0

Persoană disparută identificată cu operativitate de polițiști

 

Un caz soluţionat joi, 5 August, în aproximativ o oră, de Abaha,vine să confirme încă o dată abilităţile de excepţie pe care le are câinele  poliţist.

 

Vineri, 5 august, în jurul orei 16:00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi de către o tânără de 21 de ani, din comuna Helegiu, de faptul căîn aceeaşi zi, sora sa, de 23 de ani, ar fi plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
        Ca urmare a sesizării, Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. A fost constituită o echipă complexă de cercetare la faţa locului, din care a făcut parte şi Abaha, însoţită de conductorul său, agent şef principal Crimu Sorin, precum şi mai mulţi voluntari.

       Căutările au început de îndată, tânăra fiind găsită de poliţişti într-o cultură de viţă de vie la vreo câteva sute de metri de locuinţa sa, semiconştientă, afirmând că a îngurgitat mai multe pastile. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, rămânând sub supravegherea medicilor.

      Mobilizarea promptă a poliţiştilor alături de devotatul patruped şi a voluntarilor, a condus la salvarea unei vieţi.