ACTUALITATEUltima ORA

Droguri depistate de jandarmi la „One Night Buciaș Festival”

 

Duminica dimineață, 21 August, prima ediție a festivalului „One Night în Buciaș Festival” a luat sfârșit, fără a fi înregistrate situații grave de tulburare a ordinii și siguranței publice.

 

Jandarmii băcăuani care au asigurat măsurile de ordine cu ocazia desfășurării festivalului au despistat în această noapte, în jurul orelor 03.30, într-o zonă împădurită din apropiere, o persoana care avea asupra sa un plic cu praf alb (posibil cocaină, după afirmațiile sale) și un plic cu trei muguri vegetali cu miros înțepător.
Jandarmii i-au întocmit persoanei actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri în vederea consumului propriu, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, împreună cu efective de poliție și pompieri, au acționat pe toată durata festivalului în vederea asigurării unui climat de siguranță pentru participanți, atât în zona desfășurării festivalului, cât și în zonele adiacente.
Dispozitivul integrat de ordine publică a urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranță a accesului, precum și intervenția operativă în cazul săvârșirii unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională.
Dorim să mulțumim tuturor partenerilor care au fost alături de forțele de ordine și au contribuit la succesul acestei misiuni. De asemenea, mulțumim participanților la festival, care au ales să se bucure de muzică într-un mod responsabil.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura