Acasă Actualitate Dulcinella a poposit la Moinești

Dulcinella a poposit la Moinești

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

„Dulcinella” face „Ziua ta un pic mai dulce” prin deschiderea unui nou Atelier de Cofetărie Artizanală la Moinești. 

 

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

 

Una din cele mai mari rețele de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, „Dulcinella” a trecut Prutul și a poposit la Moinesti.
Cei care trec pragul magazinului Dulcinella Moinești pot găsi produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești dar și inovatoare, Rețete tradiționale de la Meșteri cofetari pricepuți. Rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal. Atracția este cu atât mai mare cu atât mai mare cu cât miercuri, 28 Aprilie, în ziua deschiderii dar ziua următoare joi, 29 Aprilie va  fi o reducere cu 30% la toată gama de produse „Dulcinella”.

Miercuri, 28 Aprilie, de la ora 12.00 la Moinesti cei mai mici dar și cei mai mari pofticioși au așteptat deschiderea oficială din Moinești de pe strada Tudor Vladimirescu vizavi de Select. Au fost produse atât de post cât și de dulce pentru toate gusturile și preferințele.

Cunoscutul dar și îndrăgitul interpret Ion Paladi reprezintă imaginea brandului „Dulcinella”, facand zilele un pic mai dulci fraților de peste Prut prin Atelierele de Cofetărie Artizanală deschise în ultimii ani la Piatra Neamț, Târgu Neamț, Bacău, Iași, Pașcani, Botoșani, Suceava, Bârlad și Huși.

” Pentru mine <Dulcinella> înseamnă :  armonie, ospitalitate, bucurie, gust  și mai întâi de toate, UNITATE. Am vorbit în mai multe rânduri despre ce înseamnă pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de a-i motiva frumos în cunoașterea reciprocă.” a declarat îndrăgitul Ion Paladi.
După deschiderea oficială acesta a avut parte de o veritabila sesiune foto dar și de autografe.

Brandul Dulcinella a fost înființat la Chișinău în 2005, compania are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin propria rețea de magazine specializate.

Noul atelier de cofetărie Dulcinella de la Moinești te provoacă cu o gamă largă de produse ”Dulcinella”, cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diversitate de miere de albine, toate aduse din Republica Moldova.

Vezi galeria foto