ACTUALITATEUltima ORA

Eva Pavel, cel mai cunoscut consilier medical din România, vine în Galați! Te confrunți cu o problemă medicală? Cere gratuit a doua opinie medicală!

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul medical international, Eva Pavel reușește să găsească soluții pentru cele mai complexe probleme de sănătate și facilitează accesul pacienților români în spitalele din străinătate. De trei ani, Eva este realizatoarea și prezentatoarea emisiunii Apel la consilier, de la Kanal D, iar presa din România a supranumit-o “îngerul lui Cătălin Botezatu” pentru toate eforturile pe care le-a depus pentru a-i salva viața creatorului de modă.

Începând din această lună, Eva Pavel va discuta cu pacienții care-și doresc o a doua opinie medical de la medicii spitalelor din străinătate chiar în orașele lor. Marți, ea va ajunge la Galați pentru a discuta cu cei care caută soluții în străinătate.

  • Locație: Hotel Vega Galați, sala de conferință Riviera
  • Dată: marți, 18 octombrie
  • Programări la telefon: 0755.123.011

Cine este Eva Pavel?

Eva Pavel este consilier medical internațional, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D. De mai bine de 11 ani, Eva Pavel sprijină pacienții români care au nevoie de tratament în străinătate. În 2021 a primit trofeul pentru cel mai bun consilier medical internațional al anului.

Ce este un consilier medical international?

Un consilier medical internațional este persoana care poate facilita accesul pacienților în spitalele din străinătate, care urmărește pas cu pas, tot procesul de tratament al acestuia. Eva Pavel este primii consilieri medicali din România și, de-a lungul anilor, mii de pacienți au găsit soluții pentru problemele lor medicale cu ajutorul ei.

”E foarte important ca oamenii să știe că a apela la un consilier medical nu înseamnă costuri în plus pentru pacient. Prin rolul meu îi ajut pe români să primească opinii gratuite din partea specialiștilor străini, să aibă acces la cei mai buni medici din lume, să obţină programări într-un timp foarte scurt în centrele medicale de excelenţă din străinătate.” – Eva Pavel

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura