ECONOMICUltima ORA

Eveniment pentru oamenii de afaceri din județ, cu prezența președintelui ANAF- organizat de COAL Bacău

Eveniment pentru oamenii de afaceri din județ, cu prezența președintelui ANAF, organizat de COAL Bacău.

Oamenii de afaceri băcăuani și președintele ANAF, Lucian Heiuș, au avut o întâlnire, unde au fost discutate cele mai importante subiecte pentru impact asupra mediului de business. Evenimentul a fost organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Bacău.

Departe de a fi doar o tribună a declarațiilor, întâlnirea a fost una pragmatică, în care mediul privat a solicitat mai multe lămuriri privind fiscalitatea și practicile de control.

Tema întâlnirii a fost ”Prevenție vs. Sancține, Consiliere vs. Control”. Lucian Heiuș a accentuat faptul că ANAF nu trebuie privit exclusiv ca o autoritate de control, ci mai degrabă ca o instituție care consiliază și care este un partener al mediului de afaceri, nicidecum un opozant al acestuia.

De altfel, mare parte din cei circa 100 de oameni de afaceri prezenți  la această întâlnire au venit și cu o serie de propuneri pe care Lucian Heiuș, președintele ANAF, a transmis că le va lua în considerare. Scopul final este ca aceste sugestii să se transforme în mod concret în pârghii care să simplifice circuitul și mecanismele birocratice și care, în final, să ajute mediul de afaceri.

La această întâlnire au fost prezenți și deputatul Mircea Fechet, dar și viceprimarul Municipiului Bacău, Liviu Miroșeanu. Deputatul liberal Mircea Fechet a subliniat că dialogul dintre mediul privat și instituțiile statului este fundamental pentru ca economia să se poată dezvolta și pentru a crea noi locuri de muncă și a menționat că PNL va rămâne mereu un partener adevărat al antreprenorilor.

COAL Bacău rămâne în continuare un organism prin care oamenii de afaceri își pot face auzită vocea la nivel local și național, cu scopul declarat ca mare parte din sugestiile exprimate public să se transforme în legi care să consolideze relația dintre antreprenori și autoritățile locale și centrale.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura