Acasă ACTUALITATE Explozia motorizată a anului revine la Târgu Ocna

Explozia motorizată a anului revine la Târgu Ocna

0

Explozia motorizată a anului revine la Târgu Ocna: A II-a ediție a Auto Tuning Show aduce o avalanșă de mașini modificate și competiții motorizate!

A II-a ediție a evenimentului “Auto Tuning Show” by Creative Tuning Team: Pasionații de mașini sunt invitați la spectacolul motorizat al anului în orașul Târgu Ocna, în perioada 23-25 iunie 2023. Evenimentul “Auto Tuning Show” este organizat de către CTT (Creative Tuning Team) și promite să ofere un mix perfect între mașini modificate, competiții motorizate și divertisment pentru toată familia.

Anul acesta, organizatorii promit că evenimentul va fi mult mai spectaculos și interesant decât în trecut. Expoziția va fi deschisă timp de trei zile, în care participanții și vizitatorii vor avea ocazia să admire cele mai impresionante mașini modificate din regiune și să participe la diverse activități și competiții.

Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului este “Expo Old Car”, unde vor fi expuse mașini clasice și vintage, restaurate cu grijă și pasiune de către colecționari și entuziaști. Vizitatorii vor putea admira bijuterii motorizate din diferite epoci și să afle poveștile fascinante din spatele acestor vehicule.

Etapă DB Drag Racing este un alt moment cheie al evenimentului, unde cei pasionați de sunetul puternic și de competițiile motorizate vor avea ocazia să vadă și să audă mașini echipate cu sisteme audio performante, care se vor întrece într-o competiție spectaculoasă de sunet. Atmosfera va fi electrică și adrenalina va fi resimțită în fiecare secundă.

Pentru iubitorii de aventură și off-road, Expo Off Road va oferi o gamă largă de mașini 4×4 și ATV-uri, pregătite să facă față celor mai dificile terenuri. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă mașinile  și să se bucure de demonstrații și trasee off-road spectaculoase.

Pe lângă evenimentele principale, organizatorii au pregătit și multe alte surprize pentru vizitatori. Muzica bună și atmosfera plină de energie vor fi la ele acasă în timpul întregii expoziții. De asemenea, vor fi disponibile și zone de food-truck-uri și standuri cu produse și accesorii auto.