Acasă ACTUALITATE Extindere retea de apa la Gura Vaii

Extindere retea de apa la Gura Vaii

0

Dedicare și implicare asta a făcut un primar care nu a rămas indiferent la nevoile comunității. In condițiile in care alti edili se chinuie sa “tragă apa in comuna” primarul Silviu Tinei scrie proiecte pentru extinderea retelei de apa.

“La Ministerul Dezvoltarii , Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) am semnat contractul de finantare pentru investitia ,, Extindere retea de apa potabila in comuna Gura Vaii, judetul Bacau,,

Cu 6,3 milioane de lei din fonduri guvernamentale si 400.000 efortul Bugetului Local , contractul de finantare garanteaza continuarea investitiilor in apa potabila, pana cand ultimul om va avea acces la aceasta indispensabila resursa.

Alaturi de mine , nelipsita si neobosita echipa PSD Bacau formata din deputatii Costel-Neculai Dunava si Ionel Floroiu  si vicepresedintele CJ, Gelu Panfil . Ma inclin si multumesc in numele comunitatii din Gura Vaii pentru atentie si sprijin!

Aceeasi asociere ce a reusit furnizarea apei potabile in Motocesti, Temelia, Paltinata, Dumbrava si Capata , Capital Invest – Autotrucks, in calitate de unic ofertant si castigator al licitatiei, imi ofera garantia si siguranta ca , unde astazi nu avem retea de apa , in scurt timp aceasta va curge la robinete.

Maine voi emite Ordinul de incepere al lucrarilor!” transmite primarul comunei Gura Vaii Silviu Tinei.