Acasă ACTUALITATE Firmele de casa sau casele de filme

Firmele de casa sau casele de filme

0

In ultima ședința a legislativului local al orasului Tg Ocna echipa de conducere a primăriei a pus sub semnul îndoielii și a dorit excluderea din sala a Televiziunii Acum Tv – singura instituție media acreditata și autorizată de Consiliul National al Audiovizualului pe motiv de lipsa acreditării .

De menționat este faptul ca Acum Tv nu a cerut niciun onorariu pentru realizarea acestei promovări, dimpotrivă fiind realizată pe cheltuiala instituției media pentru buna informate a locuitorilor Tg Ocnei.

Primarul Cristian Ciubotaru a menționat ca s-au trimis adrese către toate instituțiile media pentru acreditare. La solicitarea adresei prin care s-a făcut informarea secretarul general al Tg Ocnei a revenit asupra modalității de informare spunând ca s-a trimis telefonic. “ vi s-a comunicat la telefon dar s-a pus și pe Facebook”

Pare ireala informatia ca o instituție publica își face comunicările pe retelele de socializare dar iată ca se întâmpla.

Din păcate tot acest deranj s-a făcut la adresa Acum Tv – singura care vroia sa filmeze gratuit.

“ la ședința trecută firma Acum Tv a fost poziționată cu camera doar pe mine “

“ va rog sa întoarceți camera și sa întrerupeți transmisia”

primar Cristian Ciubotaru

De gratuități actualul primar Cristian Ciubotaru a avut parte și in pre campania electorală când ne-a rugat sa-l mai ajutam cu promovarea ( a se vizualiza emisiunea din  3.08.2020 de pe canalul de YouTube Emisiuni Acum Tv).

Apreciind buna colaborare avuta și onestitatea domniei sale am dat curs solicitării. In campania electorală ne-am văzut nevoiți sa-l refuzam caci celorlalți candidați le-am cerut costuri de producție.

Ps: la noi in studio nu v-a deranjat faptul ca sunt camere pe dumneavoastră !