ACTUALITATEUltima ORA

Fonduri de la CNI pentru Clubul 1 Mai Comanesti

Scurt istoric

Clubul 1 Mai, clădire ce a aparținut Sindicatului Combinatului de Prelucrare a Lemnului, care erau proprietari la acea vreme din cauza impasului financiar au renunțat sa-l mai administreze și l-au vândut la un privat.

De-a lungul anilor administrația publica locală a orasului Comanesti a avut mai multe tentative de a prelua fosta clădire a Clubul 1 Mai, acesta trecând prin mâinile mai multor investitori fie luat din ipotecile de la bănci, fie prin licitații .

Potrivit precizărilor făcute chiar de primarul orasului Comanesti Viorel Miron Primăriei orasului Comanesti i s-a cerut suma de 70 miliarde lei, aproximativ 2 milioane euro pentru achiziționarea clădirii fostului club al orasului Comanesti.

“ Pentru ca suma cerută a fost una uriasa pentru bugetul nostru am decis sa așteptăm și astfel ni s-a ivit oportunitatea de a-l achiziționa la o licitație publica de la un lichidator contra sumei de 300.000 euro. A fost achiziționat de aproape doi ani de zile iar acum facem eforturi sa găsim sa găsim soluții financiare nerambursabile prin care sa-l reabilitam.  Am depus proiectul la CNI de reabilitare S-o speram ca prin aceste fonduri guvernamentale vom reuși sa-l reparam.

Scopul nostru a fost sa-l achiziționăm sa-l reabilitam di sa-l facem util și benefic comunității.

Noi, ca oraș am fost victimele Sindicatului de atunci nu a mai avut resurse financiare sa-l întrețină și au luat decizia de a-l vinde “ a explicat primarul orasului Comanesti Viorel Miron.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura