ACTUALITATEUltima ORA

FOTO-Ziua Femeii celebrată la Comănești

Ziua Femeii celebrată la Comănești

 

De 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, sala Centrului de Agrement Trotus- Ionuț Iftimoaie din orașul stațiune Comănești a fost gazda unui eveniment organizat cu pasiune și dedicare de către primarul liberal Viorel Miron. Într-o atmosferă plină de eleganță și rafinament s-a adus un omagiu tuturor femeilor din comunitate.

Programul artistic a fost divers și captivant, oferind participanților o experiență culturală de neuitat. Cvartetul „Avantgarde” din Bacău a încântat inimile audienței cu o selecție de muzică simfonică. Dansurile de societate au fost redate într-un mod grațios de artiștii dansatori Antonia și Matei, elevi ai Școlii de Dans „Adamas” din Bacău. „Pledoaria pentru mama”, un moment emoționant susținut de Moise Ioan de la Clubul de Literatură „Metaforere Comăneștene”.

Ariile cântate cu pasiune de soprana Mia Vintilă, interpretarea la pian a tânărului Arvinte Ștefan și prestația îndrăgitului Marius Spoială în muzica ușoară au completat spectacolul cu talent și sensibilitate, aducând recunoaștere și mulțumiri adresate tuturor femeilor.

 

La finalul evenimentului, oficialitățile prezente,  deputatul Catalina Ciofu, ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru, și gazda evenimentului, primarul Viorel Miron, au dăruit câte o floare tuturor doamnelor prezente, în semn de apreciere și respect.
Mulțumiri speciale au fost adresate sponsorului „CAR PRIETENIA” pentru generozitatea arătată și echipei primăriei, sub coordonarea edilului Viorel Miron, pentru organizarea exemplară a acestui moment de sărbătoare dedicat femeilor din Comănești.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura