Acasă POLITICA Gelu Margină- fost șef al Poliției Moinești, a depus jurământul pentru funcția...

Gelu Margină- fost șef al Poliției Moinești, a depus jurământul pentru funcția de consilier județean – o nouă provocare în cariera sa

0

Gelu Margină- fost șef al Poliției Moinești, a depus jurământul pentru funcția de consilier județean – o nouă provocare în cariera sa

Gelu Margină, fostul șef al Poliției Moinești, a devenit consilier județean prin validarea mandatului său de către Tribunalul Bacău. După o carieră îndelungată în domeniul administrației publice și al forțelor de ordine, Margină a decis să intre în politică în 2020. A candidat, cu succes, din partea Pro România la Primăria Moinești, unde a fost validat ca și consilier local.

Gelu Margină-  fost șef al Poliției Moinești, a depus jurământul pentru funcția de consilier județean – o nouă provocare în cariera sa

În calitate de consilier local, Gelu Margină a avut o contribuție semnificativă la sesizarea aspectelor ce țin de legalitate. A fost unul dintre cei mai vocali membri ai consiliului local din Moinești. Acest fapt  a dus la recunoașterea și aprecierea sa în cadrul partidului.

Experiența profesională a lui Gelu Margină este impresionantă și variată, acesta având în palmaresul său funcții precum șeful Poliției Municipiului Moinești, adjunctul șefului și ofițer specialist în diverse formațiuni de investigare a fraudelor și combatere a criminalității economice și financiare la IPJ Bacău.

Pe lângă acestea, Gelu Margină este și membru al Colegiului Consilierilor Juridici Bacău și consilier juridic definitiv. Acesta deține un master în Management și Legislație în Administrație, Industrie și Servicii. Dar și un certificat de absolvire pentru studii postuniversitare în Drept Civil la Universitatea “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

Margină este președintele Asociației Pentru Monitorizarea Ordinii Publice și Siguranței Cetățeanului. Astfel se evidențiază angajamentul său pentru securitatea și binele comunității în care trăiește.

Prin intrarea sa în politică și activitatea sa ca și consilier local și județean, Gelu Margină își propune să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din județul Bacău. Continuând  să își pună experiența și cunoștințele în slujba comunității.